Breaking news

Julio Iglesias concertează în premieră la Sala Palatului din București

loading...

Celebrul cântăreț spaniol, Julio Iglesias va cuceri încă o dată publicul din România, cu o performanță inegalabilă ce se va desfășura  pe 24 octombrie, la Sala Palatului din București.

julio iglesiasJulio Iglesias revine pentru a 12-a oară în România, însă de astă dată va susține concertul în premieră în celebra Sală a Palatului din București.

Față de reprezentațiile anterioare din România, susținute în spații amenajate în aer liber,  Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt ce le va garanta spectatorilor o experiență  muzicală  fascinantă.

Prin urmare, fanii artistului din Romania vor beneficia în această toamnă de un concert LIVE gradios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale artistului, „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,„El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala„.

Pe 1 April 2013 la Beijing , JULIO IGLESIAS a obținut două premii istorice: ”Primul și Cel mai popular artist  al tuturor timpurilor în China ” și ”The Guinness World Records”  pentru

”Cel mai bine vândut artist  de muzica latino” – ( 250.000.000 exemplare)

Concertul din 24 octombrie, reprezintă a 12-a revenire a artistului spaniol pe scenele din România, cel mai recent având loc anul trecut la București.

Începând de astăzi, 5 august 2013, admiratorii  celebrului artist Julio Iglesias își pot cumpăra biletele pentru premiera concertului de la Sala Palatului.

Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate prin rețeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoară nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM  din Unirea Shopping Center – parter( aripa centrala), zona Dorobanti – B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului în incinta Hypermarketului Cora Lujerului, zona 1Mai in B-dul Ion Mihalache, nr. 92, la Sala Palatului și online. Prețurile biletelor variază între 200 și 500 lei.

loading...