Breaking news

Julie Mayaya a câștigat concursul tv, Vocea României

Julie Mayaya a câștigat concursul tv, Vocea României 2012, organizat și transmis de Pro TV.

julie mayayaLupta finală s-a dat în a doua zi de Crăciun între: Cristi Nistor, Julie Mayaya, Vizi Imre și Tibi Scobiola.

Fiecare dintre cei patru finaliști au cântat trei piese. Una cu juratul mentor, alta cu un artist și a treia – solo.

După ce fiecare dintre finaliști au terminat de cântat, s-au deschis liniile de vot, iar telespectatorii au fost cei care au stabilit câștigătorul de la Vocea României, sezonul doi.

Din păcate sondajele de opinie nu au coincis cu televotingul, iar Cristi Nistor nu a câștigat concursul.

Pe locul patru în finală s-a clasat Tibi Scobiola, pe locul trei a ieșit Cristi Nistor iar Vizi Imre pe doi.

Trofeul Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro a fost adjudecat de mulatra cu origini moldovenești, Julie Mayaya.

Cristi Nistor și-a început evoluția din finală cu un duet alături Inna piesa ”Eternal Flame”. Foreigner – I Wanna Know What Love Is, a fost al doilea moment al serii interpretat de Cristi Nistor. Cel de-al treilea moment din finală a fost unul cu greutate. A cântat în duet cu Loredana piesa ”Ileană, Ielană”, reușind să electrizeze scena.

Tibi Scobiola și Antonia au cântat în duet piesa Endless Love. Pentru al doilea moment, Tibi Scobiola, din echipa Smiley, a interpretat Take That – Back For Good. Alături de Smiley, Tibi Scobiola a cantat piesa Big Mountain – Baby, I love Your Way.

Prima piesă cântată de Vizi Imre  a fost împreună cu Marius Moga: “Oficial imi merge bine”. Deși trebuia să cânte alături de Pacha Man, Vizi Imre, s-a văzut să improvizeze alături de  foștii lui colegi, Fely Donose, Silviu Pasca, Cezar Dometi și David Bryan. Și asta pentru că artistul nu a mai ajuns la emisiune. Ultima piesă din finală i-a aparținut lui Vizi Imre: Israel Kamakawiwo’Ole – Somewhere, over the Rainbow.

Julie Mayaya singura fată finalistă, a interpretat cântecul Larei Fabian, Je T’aime.  Frumoasa mulatră cu origini moldoveneși a făcut un duet inedit cu Andi Moisescu, alături de care a interpretat un colaj de piese românești. Duetul cu Horia Brenciu a fost unul italian, cei doi interpretând melodia lui Eros Ramazzotti & Tina Turner – Cose Della Vita.

>