Jorge vrea să scape de Andreea Bălan

Sunt cel mai nou cuplu de prezentatori şi deşi ar trebui să se înţeleagă minunat, Andreea şi Jorge nu fac decât să se tachineze, ori de câte ori au ocazia.

jorge si andreea balan - romania danseazaS-a întâmplat şi la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, când cei doi artişti au încercat non stop să se ţină unul pe celălalt cât mai mult în afara scenei.

Dacă Andreea a apelat la tertipuri mai „uşurele”, trimiţându-şi coprezentatorul ba să-i aducă un pahar cu apă, ba ceva uitat in culise, Jorge a trecut la artileria grea.

A adus pe scenă un peştişor într-un acvariu, punându-şi o dorinţă incredibilă.

„Te rog ajută-mă să scap de Andreea Bălan” a fost declaraţia care a starânit hohote de râs în sală, făcându-l pe Connect-R să exclame: „Eu am crezut că vrei s-o transformi in Andreea Antonescu!, pentru ca mai apoi, Jorge să încerce să o imobilizeze într-un colţ al scenei, folosindu-se de recuzita unur concurenţi. „Crezi că dacă mă legi nu mai prezint cu tine? Eu prezint din orice poziţie”, i-a spus râzând Andreea.

Cum se vor descurca cei doi şi mai ales, ce coregrafii speciale au mai pregătit pentru această gală, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

>