Breaking news

Jorge s-a făcut Sultan. A mers cu haremul în vacanță în Turcia

loading...

Jorge a avut parte de o vacanță de vis pe tărâm otoman în Antalya, Artistul și-a luat ”haremul” în celebra stațiune din Turcia.

Jorge si familiaArtistul care pregătește mai multe surprize fanilor pentru această toamnă a revenit cu forțe prospete dintr-o binemeritată vacanță în Turcia. Peisajele de vis, confortul și serviciile de acolo, dar mai ales formula în care a ales să petreacă acest sejur au făcut ca totul să fie perfect.

 “Este deja al 4-lea an când mergem în Antalya în formula magică: noi, fetele și mama mea. Aș putea spune că este vacanța ideală, pentru că petrecem mai mult timp împreună”, spune Jorge.

Cât privește locația aleasă, artistul este destul de conservator. Dar are și motive să fie așa!

“Am ales același hotel ca și anul trecut, nu din obișnuință, ci datorită serviciilor și spatiului. Ne-am distrat parcă mai tare ca niciodată. În fiecare zi abia așteptam să mă dau pe tobogane cu fetele. A fost de vis!”, încheie el.

Și chiar dacă Turcia tentează orice vizitator cu specialitățile culinare celebre, Jorge a fost atent la alimentație, mai ales că la începutul acestui an s-a decis să apeleze la ajutorul unui antrenor de fitness personal, schimbându-și în același timp și regimul alimentar: a renunțat la dulciuri, a stabilit trei mese pe zi, cu două mici gustări între ele.

Jorge cu sotia si fiicele lorJorge si fiica lui, Karina

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>