Breaking news

Jorge, Lora, Pepe, Maria Buză și Rona Hartner se “bat” în finala Te cunosc de undeva!

loading...

Premieră la Te cunosc de undeva. Pentru prima dată, în finala show-ului Antena 1 au ajuns 5 și nu 4 finaliști, din cauza faptului că Maria Muză și Rona Hartner au avut același număr de puncte.

finalisti te cunosc de undeva 2014Jorge, Lora, Pepe, Maria Buză și Rona Hartner se vor “bate” în Marea Finală “Te cunosc de undeva!”, de sâmbăta viitoare, pentru trofeul celui de-al șaselea  sezon.

Și, pentru prima oară în istoria show-ului, în acest sezon vor fi cinci finaliști, în loc de patru. Jurații Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan au decis să participe în finală atat Maria, cat si Rona, întrucât ocupantele locurilor patru și cinci au avut același punctaj.

Semifinala “Te cunosc de undeva!” de aseara a fost câștigată de CRBL, care s-a transformat în Keith Flint, solistul vocal al trupei “Prodigy”.

După 14 săptămâni de show total, primii cinci concurenți din clasamentul general vor lupta sâmbătă pentru marele premiu al sezonului. În Marea Finală, Jorge se va transforma în Matilda Pascal Cojocărița, Lora în Romica Puceanu, Pepe va fi Gică Petrescu, Maria Buză – Ioana Radu, iar Rona Hartner – Loredana. Fiecare dintre ei va cânta în duet cu un invitat surpriză. De asemenea, nefinaliștii vor cânta în duet cu membrii juriului și le vor acorda note, alături de aceștia, colegilor finaliști. Așadar, Florin Ristei va cânta cu Andreea Bălan, CRBL cu Ozana Barabancea, iar Anda Adam cu Aurelian Temișan.

Sâmbătă seara, la Antena 1, rivalitatea dintre CRBL și Florin Ristei a ajuns la cote nebănuite. CRBL s-a transformat într-un personaj fioros, plin de energie, Keith Flint, solistul vocal al trupei Prodigy, și a dezlănțuit iadul în platou, la “Te cunosc de undeva!”. Plin de nervi, el a distrus un televizor funcțional și un panou tapetat cu pozele lui Ristei. La rândul lui, Florin Ristei, care a urmărit din culise tot ce s-a întâmplat pe scenă, a reacționat la “ieșirile” lui CRBL. După ce și-a susținut programul artistic, transformat în J Lo și înconjurat de băieți frumoși și musculoși, Florin Ristei l-a pus la punct pe rivalul său. În finalul serii, cei doi și-au dat mâna și au mărturisit că, de fapt, în viața de toate zilele, sunt buni prieteni.

Tot în semifinala de sâmbătă, Jorge s-a transformat în Brian Hyland și a cântat “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini”, cunoscut drept “cântecul bikinilor”, iar Maria Buză a încercat să-l copieze cât mai bine pe Steven Tyler, solistul vocal al trupei Aerosmith. Anda Adam a fost Peter Freuidenthaler, solistul trupei Fool’s Garden, și a cântat hitul “Lemon Tree”, Lora a apărut pe scena de la „Te cunosc de undeva!” îmbrăcată într-un prosop alb, precum personajul său, Whigfield, în videoclipul piesei “Saturday Night”, iar Pepe a urcat pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!”, îngrășat cu 15 kg de către echipa de la machiaj și costume, și a cântat canțoneta napoletană „O, sole mio”, transformat în… Luciano Pavarotti. De asemenea, Rona Hartner, mai frumoasă ca niciodată, a adus-o în premieră pe scena transforming show-ului pe fermecătoarea Sophia Loren, cu celebrul hit “Tu vuo fa L’Americano”.

Sâmbăta viitoare, la Antena 1, se va alege câștigătorul sezonului care a reunit cei mai buni concurenți din istoria show-ului. Marea Finala “Te cunosc de undeva!” se anunță o superpetrecere cu taraf, lăutari și invitați speciali care nu trebuie ratată.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>