Breaking news

Jorge, învățat de tatăl său cum să tranșeze… o vacă

loading...

Jorge este un bun gospodar și char știe să tranșeze… o vacă. Artistul, machidon la origini, a fost învățat cum să tranșeze vaca, de la tatăl său.

jorge - antena 1Jorge, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”, întruchipându-l pe Frank Sinatra, este un bun gospodar.

De altfel, spune el, de mic o ajuta pe sora lui la dereticat prin casă. Și asta nu e tot. De la tatăl lui, talentatul interpret a învățat să pregătească mâncăruri machidonești, dar și cum se tranșează o vacă.

Fac orice e nevoie în casă. Când eram mic, sarcinile erau împărțite între mine și sora mea, mai mare decât mine cu doi ani. Duminica era ziua în care făceam curat în casă. Eu băteam covoarele și spălam cele două băi, ea ștergea praful. La gătit, nu mă băgam foarte des, deși știu să fac foarte multe lucruri, pentru că am stat în bucătărie pe lângă tata mulți ani, povestește artistul.

Așa a reușit Jorge să învețe să facă preparate machidonești.

“Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat de la tata a fost să pregătesc lucrurile pentru a fi gătite. Știu să tranșez o vacă sau un miel. Tata m-a învățat”, mai spune acesta.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>