Breaking news

Jorge i-a provocat pe Razvan şi Dani să îşi spargă ouă crude şi fierte în cap – VIDEO

loading...

Jorge, concurentul de la „Te cunosc de undeva!”, i-a provocat în această dimineaţă pe Razvan Simion şi Dani Otil să participe la o inedită ruletă a ouălor, un joc în care aceştia au avut de ales patru din zece ouă pe care să şi le spargă în cap.

razvan si dani - oua sparte in capCei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au avut astfel şansa să nimerească, dacă aveau noroc, ouă fierte, ori, dacă aveau ghinion, ouă crude, riscând astfel să se murdărească cu albuş şi galbenuş.

Jorge a adus în platoul emisiunii zece ouă, patru fierte şi şase crude. Răzvan şi Dani au avut de extras patru ouă. Cel mai ghinionist a fost Răzvan Simion, pentru că prezentatorul a ales exact două ouă crude pe care le-a spart izbindu-le de frunte, spre deosebire de colegul său, Dani, care a ales doar ouă fierte.

Jorge a venit cu propunerea unui astfel de joc după ce a interpretat, alături de bandul sau, The Bandits, şi de CRBL, noua piesă “Nu ne potrivim”, care a fost lansată la sfârşitul săptămânii trecute.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>