Breaking news

Jorge, ales Miss în finala “Te cunosc de undeva!”

loading...

Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală a show-ului transformărilor, de la Antena 1.

jorge - matilda pascal cojocaritaPentru că a realizat cele mai reușite travestiuri, pe parcursul întregului sezon, dar și pentru că se va transforma în interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, o fostă Miss România, Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală a show-ului transformărilor.

Așadar, Jorge nu va scăpa de travesti nici în seara finalei celui de-al șaselea sezon. El va fi singurul dintre cei cinci finaliști care va avea de interpretat un rol în travesti.

Panglica inscripționată cu titlul Miss “Te cunosc de undeva!” îi va fi înmânată lui Jorge de Pepe, transformat, la rându-i, în maestrul Gică Petrescu.

“Ai avut cei mai frumoși sâni, ca să nu mai vorbesc de pomeți, de buze sau de ochi!”, i-a spus “maestrul Gică” lui Jorge.

De altfel, în Marea Finală, Jorge va primi și Premiul pentru cel mai spectaculos travesti al sezonului. Ce rol i-a adus acest premiu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 20.30, în finala celui de-al șaselea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>