Breaking news

Jorge a devenit tătic pentru a doua oară! Soția sa a născut un băiețel

Fericire mare in familia lui Jorge! Sotia artistului a adus pe lume astazi un baietel sanatos de 2 kg 200, nascut inainte de termen, pentru ca si-a dorit sa vina mai devreme, dupa cum spune fericitul lui taticul.

jorgeJorge si sotia sa Ramona au devenit parinti pentru a doua oara. Baietelul lor  s-a nascut la o clinica privata din Capitala.

Sunt extraordinar de fericit, radiez de bucurie si la fel si mama, bine, mama mai mult decat mine. Suntem bucurosi ca totul a decurs cu bine si ca amandoi sunt sanatosi si bebe si mamica, ii multumesc mult sotiei mele ca a adus pe lume un baietel asa de sanatos si de frumos, e frumusel foc si cuminte si sunt alaturi de toti cei care isi doresc un copil si pana acum nu au reusit. Le urez multa rabdare si relaxare si sa se detaseze de tot pentru ca asa a functionat si la noi”,  spune proaspatul  tatic.

Artistul are o fiica cu Alina Laufer, pe care o cheama Karina, iar Ramona are tot o fată, Ilinca, de 16 ani. Sotii Papagheorghe s-a cunoscut la teatru. El era pe scena, iar ea venise sa-si astepte prietena, aflata si ea la repetitiile aceleiasi piese. S-au revazut dupa o lunga perioada de timp la o intalnire de afaceri si de atunci au fost de nedespartit.

>