Breaking news

Jojo a dat rochiţele şic pe ţinutele extravagante din neopren

Jojo – Cătălina Grama a realizat  pentru blog-ul ei o sedinţă foto neconvenţională pentru un celebru brand de haine. Jurata de la “Dansează printre stele” şi actriţă din Serviciul Român de Comedie a  pozat în ţinute cool şi hype.

jojo -  hainePentru o zi, Jojo a renunțat la rochiţele şic pentru a poza în  ţinute extravagante create din neopren.

“Două dintre brand-urile mele preferate şi-au dat mâna şi au creat o colecţie fabuloasă. Creatorii au reinterpretat elemente definitorii tinutelor în care obişnuim să facem  sport si ne-au arătat cum putem să le <scoatem în stradă>. Noile item-uri definesc femeia puternică uşor rebelă, cu accente glam. Cu puţină imaginaţie, fiecare item poate fi uşor integrat într-o ţinută de zi şi poate deveni un veritabil statement”, spune Jojo.

Vedeta de la Antena 1 este pasionată de fashion şi de  tot ce ţine de industria de frumuseţe.

Când esti fashion lover eşti la curent cu tot ce se întâmplă în piaţă.Visezi la perechea aceea perfectă de botine de pe catwalk, la tăieturile acelea simple si clasice, te inspiră unii designeri, unele tinute şi, la modul general, ştii ce colecţii urmează să apară”, adaugă artista.

Jojo poate fi admirată în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1,  într-o nouă ediţie a show-ului “Dansează printre stele”.

>