Breaking news

Johnny Logan cântă duminică la Antena 1, pe scena X Factor România

Celebrul cântăreț irlandez, Johnny Logan, va fi prezent duminică seară pe scena X Factor. Artistul este invitatul special al semifinalei  X Factor difuzată de Antena 1 de la ora 20 și 30 de minute.

Potrivit managementului artistului, Johnny Logan va sosi în România duminică și este nerăbdător să mănânce din celebrele sarmale tradiționale.

Emoțiile cresc pe scena X Factor unde au mai rămas doar cinci concurenți în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

La “X Factor – Drumul spre finală” vor evolua Ioana Anuța, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Dragoș Udilă dar și trupa RED. Concurenții vor cânta câte două melodii – una din repertoriul internațional dar și un cântec românesc.

Cu o săptămâna înainte de marea finală, Antena 1 a pregătit duminica aceasta o ediție cu totul specială, la sfârșitul căreia vom afla care vor fi cei trei artiști care se vor lupta pentru titlul X-Factor, sezonul 2.

Invitatul special al ediției din 16 Decembrie va fi unul dintre cei mai iubiți artiști ai planetei: Johnny Logan.

Binecunoscutul cântăreț și compozitor irlandez se poate mândri că a câștigat de trei ori concursul Eurovision. De două în calitate de solist, în 1980 și 1987, și a treia oară a câștigat trofeul celui mai popular concurs muzical de pe continent în calitate de compozitor (1992). Pentru performanța sa, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate drept “Mister Eurovision”.

La cei 58 de ani, artistul stabilit în Australia, a lansat peste 15 materiale discografice iar ultimul album a apărut în 2010.

Johnny Logan promite să facă show, duminică seară, de la ora 20:30, pe scena X Factor.

>