Breaking news

Johannis: “Sala Transilvania este o sală de sport, nu una de bâlci”

Primarul Klaus Johannis nu este mulțumit de modul în care este gestionată Sala Transilvania. Deși acesta nu merge foarte frecvent la meciurile de baschet, ba chiar din contră, a recunoscut că locația este folosită în scopuri “ieftine”.

klausMai puțin pentru sport și mai mult pentru “bâlciuri”, așa cum le-a numit primarul Klaus Johannis, în cadrul conferintei de presă de ieri.

Nu mi se pare normal că se fac atâtea târguri acolo. Este o sală de sport, nu una de bâlci. Probabil așa vrea conducerea. Așa înțelege conducerea că se dezvoltă sala. De altfel, se și vede ce se dezvoltă“, a subliniat, ironic, primarul Johannis.

Edilul municipiului Sibiu a mai recunoscut și faptul că nu este foarte firesc ca în interiorul sălii să existe baruri sau terase. Johannis a chiar a glumit „și acestea fac parte din sport” și a completat că apanajul acestui spațiu ar trebui să fie sportul și implicit, evenimentele sportive.

Ar trebui să fie organizate mai multe competiții sportive sau spectacole diverse și mai puține balciuri. Eu, oricum, nu sunt foarte des acolo și nu este o preocupare a mea ce se întâmplă la sală, iar dacă se fac terase și se ridică acele coșuri de baschet, explicația este că sunt cu siguranță mai mulți interesați de terase și mai puțini interesați să joace baschet“, a mai spus primarul Johannis.

Ovidiu Hila

>