Joe Biden a căzut de trei ori, ca un bolovan pe scările avionului prezidenţial – VIDEO

Preşedintele Statelor Unite ale Americii nu mai este în stare nici să urce scările abionului prezidenţial. Joe Biden a căzut de trei ori, în timp ce urca pe scara Air Force One la baza aeriană Andrews, informează The Sun şi New York Post.

Când nu are peirderi de memorie, Biden se împiedică şi cade pe scările avionului prezidenţial, semnă că Preşedintele SUA începe să aibă din ce în ce mai multe probleme şi nu se ştie dacă îşi va duce la bun sfârşit mandatul prezidenţial.

Vineri,Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de mai multe ori, în timp ce urca pe treptele aeronavei Air Force One. Președintele SUA își pornește drumul în forță, dar se împiedică de două ori pe la jumătatea scărilor, iar a treia oare cade în genunchi pe trepte, după care se ridică şi, pentru câteva secunde, îşi scutură praful de pe pantaloni.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre a sugerat că vânturile puternice de la baza Andrews de lângă Washington ar putea fi unul dintre motivele pentru care Joe Biden s-a împiedicat pe scări.

>