Breaking news

Jocuri ca la aparate – cum au evoluat ele in timp

loading...

In ziua de astazi pacanelele sunt cele mai populare jocuri de noroc. Ele pot fi jucate atat in salile de jocuri stradale, dar mai ales pe internet, acolo unde platformele licentiate pun la dispozitia clientilor sute de astfel de jocuri. 

Evolutia jocurilor ca la aparate este una destul de interesanta, iar de-a lungul timpului au avut loc multe modificari pentru a se ajunge la nivelul de astazi.

In continuare vei gasi informatii despre tot acest proces de evolutie a pacanelelor si cum s-a ajuns ca in prezent sa ai la dispozitie sute de sloturi video extreme de interesante de la foarte multi producatori de jocuri.

Spre deosebire de alte jocuri de noroc precum Baccarat, Blackjack, Ruleta sau Poker, sloturile video au aparut destul de tarziu. Astfel, prima masina care poate fi asemanata cu aparatele din ziua de astazi a fost inventata la finalul secolului 19, mai exact in anul 1891.

Aceasta a fost creata pentru jocul de poker, continand 5 role si 50 de carti de joc. Partea interesanta este ca ea nu functiona pe baza unui sistem de plata automat. Astfel, jucatorii care castigau erau recompensati cu bauturi sau trabucuri din localul respectiv. Ulterior, dupa ce masina de joc a devenit foarte populara s-a decis inlaturarea unui zecar si a unui as, astfel incat sansele jucatorilor sa fie mai reduse si evident localurile sa aiba un profit mai mare.

Tot aproximativ in aceeasi perioada a fost inventata masina Liberty Bell, care a fost mai apropiata de pacanelele pe care le cunoastem in prezent. Pe langa faptul ca s-au utilizat simbolurile inima, diamant, potcoava, pica, stea si Liberty Bell in locul cartilor clasice, aparatul putea genera castiguri automate. Ulterior au fost dezvoltate mai multe variante pornind de la Liberty Bell, fiind inventat si un aparat de joc cu fructe.

Prima masina de joc electronica a aparut in 1964, iar din acel moment industria jocurilor ca la aparate a ajuns la un alt nivel. In 1976 a fost creata o masina de joc si mai avansata, in cadrul careia au fost combinate ecranul unui televizor si un slot electronic.

Jocurile video slot au cunoscut apoi o adevarata panta ascendenta, fiind adaugate mai multe functii speciale in cadrul lor precum rotirile gratuite, jocurile bonus, premiile jackpot si altele.

Odata cu aparitia cazinourilor online, producatorii de pacanele au inceput sa dezvolte din ce in ce mai multe sloturi interesante, astfel ca in ziua de astazi nu e de mirare ca pe platformele de jocuri online gasesti sute de titluri, care de care mai interesante.

Mai mult, pe langa faptul ca poti accesa cele mai tari jocuri ca la aparate online, toate aceste sloturi sunt in prezent optimizate chiar si pentru telefonul mobil. Practic ai distractia mereu in buzunarul tau, la numai un click distanta.

loading...