Breaking news

Jobul ideal care nu presupune experiență, iar câștigul este unul foarte mare – oferta de job în videochat

loading...

Intens discutatul subiect al videochatului este în continuare în prim plan. Chiar dacă unii nu consideră că din asta se poate munci, că nu reprezintă un job în adevăratul sens al cuvântului, realitatea este că aici se învârt bani, că există un flux continuu, că există o ofertă de angajare, iar domeniul este per total înfloritor.

Videochatul și-a menținut se pare o linie constantă în activitate. Ba chiar mai mult decât atât, pentru că s-a dovedit a fi profitabil, studiourile ce au mizat pe evoluție și pe ideea de a crea standarde în modul în care lucrează au ajuns în fapt să fie locuri luxoase, unde se oferă condiții pe măsură. Un loc de acest gen este Be You Studio; chiar și pagina lor oficială, www.beyou-studio.ro, este relevantă în a demonstra despre ce tip de ofertă de job dispun și cu ce se pot lăuda. Lucrează într-un mod transparent, se adresează unui public modern și deschis la minte și treaba merge ca pe roate. Ca drept dovadă, sunt ani de activitate ce recomandă de la sine acest studio.

Rețeta de succes: fără experiență și posibilul câștig de ordinul miilor de euro/dolari

Un aspect ce a cucerit din start publicul se referă la faptul că angajatorii din domeniu nu cer experiență. Asta încurajează orice tânără să încerce un astfel de job, de vreme ce nu are un start la care nu se poate raporta. Învață din mers – sau chiar mai bine de atât – are parte de training, ca fiind parte din oferta de job a unui studio. Practic se poate spune că ține doar de cerința disponibilității modelului, căci de restul se ocupă ei.

La pachet cu acest lucru vine și șansa unui câștig foarte mare. Veniturile raportate din domeniu sunt variabile și greu de contorizat, însă cert e că sunt de ordinul miilor de euro sau dolari, căci încasările sunt pe platforme active peste hotare. Chiar și un model începător poate câștiga cu mult peste ceea ce înseamnă un salariu minim pe economie.

Cu multă pasiune, dăruire, perseverență și determinare se poate ajunge la un rating tot mai mare pe platformele specializate, de unde și câștigurile foarte mari. Dar ce ar fi banii fără timpul pentru a te bucura de ei? Și aici se pare că există un context favorabil; una la mână, timpul de lucru este flexibil și se împarte în ture. Iar mai apoi ține de faptul că plata se poate realiza destul de des, la cerere. Pentru astfel de patroni banii nu sunt o problemă, deci se pot oferi oricând.

Videochatul, între modern și neconvențional

A fost numit în fel și chip, i s-au atribuit tot felul de descrieri. Din perspectiva tipului de job este ideal, pentru că oferă în scurt timp și prin mijloace nu foarte solicitante, ceea ce alții visează o viață și muncesc pe brânci: câștiguri mari și șansa la mai mult, la prosperitate continuă. Doar că este și acel tip de job modern, neconvențional, ce nu are un tipar clasic. Implică o doză de îndrăzneală, de emancipare, de gândire neconformă cu dogmele unei societăți conservatoare. Odată ce te definești astfel, ai deja un mare plus în a performa, devenind model de succes. Căci există așa ceva, performanța celor care activează în domeniul videochatului fiind contorizată și răsplătită prin premii la marile conferințe de profil, organizate anual.

Completează acest cadru și acele aspecte ce se dovedesc a fi favorabile și flexibile. Spre exemplu, unele studiouri oferă șansa de a realiza videochat de acasă. Se poate renunţa oricând, dar în orice caz colaborarea între părți ține cont de un contract.

Notă finală

De la începuturile sale pe piață românească, videochatul a demonstrat continuitate și evoluție. Așa că nu este de mirare că la ora actuală studiourile care au rezistat sunt și cele care au cotație bună. Oferă condiții de lux, oferă condiții de angajare cum rar se găsesc și răsplătesc peste așteptări când vine vorba de bani. Așa se rezumă și explicația faptului că în videochat potențialul de câștig atrage foarte mult, că tinerele sunt interesate și prin alegerea lor de a lucra în domeniu asigură de fapt continuitatea acestor povești, acestor studiouri.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian