Breaking news

Jo Jo Dan, învins de Kell Brook în meciul pentru centura mondială IBF la categoria welter

Jo Jo Dan a fost învins sâmbătă noapte, prin KO tehnic de britanicul Kell Brook, la Sheffield, într-un meci pentru centura mondială IBF la categoria welter.

jo jo danBoxeorul român, Jo Jo Dan nu a reușit să-și adjudece primul titlu mondial IBF, din carieră.

Britanicul Kell Brook și-a apărat cu succes pentru prima oară titlul mondial, arătând că este net superior pugilistului român.

Jo Jo Dan a rezistat doar patru runde în fața britanicului. În prima rundă, Jo Jo Dan a început în atac, dar Brook a reușit câteva lovituri bune.

Românul a fost trimis de două ori la podea în repriza a doua, după o lovitură de dreapta și un upercut de dreapta.

Jo Jo Dan, a rezistat cu greu în runda a treia, iar în repriza a patra a fost din nou trimis în două rânduri la podea.

Jo Jo Dan a ajuns cu greu în colțul său, arbitrul de ring, americanul Earl Brown, l-a întrebat dacă mai dorește să continue, iar staff-ul lui Jo Jo Dan a recunoscut victoria britanicului.

Jo Jo Dan a devenit al treilea român care pierde înainte de limită în Marea Britanie, după Lucian Bute, care a cedat titlul de campion mondial IBF la supermijlocie în fața lui Carl Froch, în mai 2012, la Nottingham, și după greul Cristian Ciocan, campionul european WBO, învins prin KO tehnic de Tyson Fury, pe 28 februarie, la Londra.

Jo Jo Dan a suferit a treia sa înfrângere la profesioniști (primul KO), unde are și 34 de victorii (18 KO). Brook a bifat a 34-a victorie (23 KO) din tot atâtea meciuri.

Jo Jo Dan a devenit challenger oficial după victoria sa din 20 decembrie 2014, obţinută la puncte în faţa canadianului Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec.