Breaking news

Jerry’s Pizza a sărbătorit în premieră Ziua Internațională a Pizzei și a oferit mii de pizza-desert clienților

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai mari jucători pe segmentul food delivery și take-away din România, a sărbătorit în premieră pe piața locală Ziua Internaţională a Pizzei, pe 9 februarie.

Evenimentul a fost marcat de Jerry’s Pizza cu faimoasa lor pizza-desert – pizzertul, care a fost oferită gratuit clienților, la fiecare comandă de pizza. Mii de români au decis sa participe la sarbatoare, comandând pizza, astfel că ziua s-a încheiat cu un număr mult mai mare de comenzi decât într-o zi obișnuită de duminică.

Pentru Jerry’s Pizza, sărbătoarea a început înainte de răsăritul soarelui, odată cu pregătirile pentru comenzile din ziua respectivă: prepararea aluatului, a legumelor și a fructelor, urmate de ambalarea și transportul acestora către fiecare unitate Jerry’s Pizza. Pentru a ține pasul cu numărul crescut de comenzi estimat pentru această zi, compania și-a pregătit în avans cantități mai mari de ingrediente decât într-o zi obișnuită și a suplimentat numărul de angajați disponibili.

 „Când e ziua unui coleg, toată lumea se aşteaptă ca el să facă cinste. De ce ar fi diferit când vine vorba de pizza? Noi am sărbătorit Ziua Internațională a Pizzei alături de toţi clienţii. De aceea am făcut cinste cu câte un pizzert, faimoasa noastră pizza-desert, la fiecare comandă de pizza. Pare simplu, dar implică muncă de echipă, coordonare şi planificare. Am documentat evenimentul şi am filmat cum a decurs toată ziua pentru noi. Ce ne bucură, însă, cel mai mult este reacția deosebită a clienților la inițiativa noastra”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Pentru petrecerea de Ziua Internațională a Pizzei au fost necesare peste 350 de kg de pandişpan, aproximativ 300 kg de mere, 3 tone de aluat pentru mii de pizze şi pizzerturi, dar şi o tonă de mozzarella şi jumătate de tonă de sos de pizza.

Ziua Internațională a Pizzei este sărbătorită în fiecare an pe 9 februarie. Este o zi specială, dedicată unuia dintre cele mai populare şi mai apreciate preparate din lume. Mobilizarea de forțe necesară pentru satisfacerea cerințelor fiecărui client a fost documentată de la început, până la finalul zilei, astfel încât clienții Jerry’s să aibă ocazia de a descoperi integral procesul prin care trece pizza lor preferată, de la prepararea aluatului şi a ingredientelor, până la livrare.

Descoperă aici cum a decurs pentru Jerry’s Pizza Ziua Internațională a Pizzei.

Mai multe detalii despre Jerry’s Pizza sunt disponibile pe site, pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram.

***

Despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 22 de ani. Brandul este recunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru. În prezent, Jerry’s Pizza deține 21 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral orașele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi parţial zonele limitrofe acestora.

>