Breaking news

Jedward au făcut senzație în Camera Verde de la Eurovision

Gemenii Jedward, reprezentanții Irlandei la Eurovision 2012,  au făcut show în culisele Selecției Naționale Eurovision România 2012, de sâmbătă seară, de la TVR 1.

Jedward au fost invitații speciali ai Finalei Eurovision România, alături de Anggun, reprezentanta Franței.

După ce au cântat peisa care va reprezenta Irlanda în acest an, Jedward au sosit în Camera Verde unde au acordat interviuri jurnaliștilor români, au făcut fotografii cu toată lumea și au dat autografe.

Gemenii irlandezi au fost deosebit de populari și deschiși cu toti cei din Camera Verde, unde au stat mai bine de o jumătate de oră.

Se simțeau ca la ei acasă și glumeau cu toată lumea, vorbeau continuu și erau tot timpul cu zâmbetul pe buze. La un moment dat, unul dintre gemei a luat-o în brațe pe reprezentanta unui blog, spunând că s-a îndrăgostit și că și-a găsit soția în România. Toată lumea a râs la gluma irlandezului.

Pentru al doilea an consecutiv, Irlanda va fi reprezentată la Eurovision de gemenii Jedward cu piesa Waterline.

Anul trecut, la Duseldorff în Germania, trupa Jedward a obținut locul 8, cu melodia Lipstick.

John Paul Henry Daniel Richard Grimes şi Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes s-au născut în data de 16 octombrie 1991, în Dublin, Irlanda. Gemenii au apărut pentru prima oară în prim plan, în 2009, la concursul „The X Factor”, unde cei doi şi-au luat numele de Jedward, pentru că, în momentul în care urcau pe scenă, publicul scanda simultan numele fiecăruia dintre ei, iar în loc de “John” şi “Edward”, se auzea “Jedward”.

Pe 23 mai 2011, când Barack Obama a vizitat Irlanda, Jedward au cântat înainte ca preşedintele american să-şi susţină discursul. Jedward sunt printre cele mai populare staruri din Irlanda şi din Marea Britanie.