Breaking news

Jazzy Jo şi Zarug, un cuplu inedit la Te cunosc de undeva!

Opt cupluri de concurenţi au spus <DA!> spectaculosului joc al transformărilor, la Te cunosc de undeva!, în cel de-al 17-lea sezon al show-ului de la Antena 1.

Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu, în curând la Antena 1. Iar dacă unii dintre ei pornesc la drum temători de provocările transforming show-ului, sunt şi concurenţi care anunţă încă de la început că nimic nu îi va speria.

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact…travesti-ul mă distrează!”, a declarat Zarug, care însă a completat: „De când ne-a arătat Romică momentul căzăturii lor, pe trepte, mă gândesc serios să am grijă să nu-mi rup gâtul, coborând graţios în vreo gală!”.

La rândul său, partenera sa din show, Jazzy Jo, declară: „Cred că o să îmi fie greu să mă repun pe picioare la nivel de mişcare, după atâta vreme în care am fost inactivă, aşa că îi cer clemenţă Furnicăi, coregrafa noastră, pentru că m-am ambiţionat să revin full ON!”. La fel de nerăbdătoare aşteaptă şi ea personaje care să o scoată cu totul din zona de confort: „Nu mi-e teamă de penibil! Te cunosc de undeva! e un tur de forţă pentru artişti, ştiam asta, aşa că primesc provocările cu poftă de nou şi bun! Aşteptăm ordinul de la Ruli, cu de toate: lentile de contact, proteze dentare, coregrafie si personaje trăsnite!”, a completat Jazzy Jo.

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcașși Pepeși jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bunăși transformări fabuloase.

>