Breaking news

Jaqueline Cristian a dat lovitura la BRD Bucharest Open 2019. A învins-o pe Sorana Cîrstea

Jaqueline Cristian a reuşit marţi, victoria carierei. Tânăra de 21 de ani a învins-o în primul tur la BRD Bucharest Open 2019, pe Sorana Cîrstea, cap de serie numărul cinci.

Jaqueline Cristian, prezentă pe tabloul principal graţie unui Wild Card, a produs marea surpriză în a doua zi de turneu.

A învins-o în trei seturi pe Sorana Cârstea, scor 6-4, 4-6, 6-2. Aceasta este a doua victorie a carierei pe un tablou principal al unui turneu WTA pentru Cristian, prima fiind obținută în urmă cu doi ani, tot la București, în fața Katerynei Kozlova.

Este pentru prima dată când Jaqueline Cristian reușește să învingă o jucătoare din top 100 mondial şi are mari şanse să intre, în premieră, în top 200 mondial.

„Mă bucur că am deschis turneul cu o asemenea victorie. Am intrat foarte emoţionată, pentru că încă de la tragerea la sorţi, de când am aflat că voi juca împotriva unei românce, a fost un pic ciudat. E dificil pentru că ne ştim… dar am făcut un meci foarte bun şi mă bucur că am câştigat. A fost cea mai mare victorie a carierei mele, înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Jacqueline Cristian.

În turul doi, Jaqueline se va întâlni cu Elena Rybakina, care a trecut ieri, în două seturi, 7-5, 7-6, de Paula Badosa.

>