Breaking news

Janina Nectara aduce Săptămâna Modei de la Milano la Observator Special

În exclusivitate pentru o televiziune din România, Janina Nectara, fondatoarea site-ului www.fashionavecpassion.ro va transmite pentru Observator Special show-urile celor mai renumite case de modă din lume.

Janina-Nectara-Fashion-Avec-Passion-1-Începând de miercuri, 25 februarie, Janina va va tine la curent cu cele mai hot trenduri, va va arata cum se desfasoara o prezentare de moda,  va vorbi cu cele mai in voga supermodele si va intervieva marii designeri ai lumii.

 “Este al optulea an consecutiv in care sunt prezentă la evenimentele internaționale de modă. După cum am obișnuit cititorii Fashion Avec Passion, și de data aceasta voi fi prezentă în culisele prezentărilor de modă, de unde îi vom ține la curent prin postările de pe blogul meu, materiale special pe www.euforia.tv, dar si, pe Instagram și pe Facebook, cu tot ce se întâmplă. Am primit deja confirmările majorității designerilor pentru a vedea colecțiile înainte de a fi oficial prezentate. Sunt privilegiată să primesc o asemenea exclusivitate și totodată încântată să împărtasesc aceste informatii fanilor Euforia TV și Fashion Avec Passion”, a declarat Janina Nectara.

Jurnalista este preferata designerilor internationali. Roberto Cavalli îi oferă cele mai alese ținute, pentru a le purta la evenimentele de fashion.

De asemenea, Janina a fost protagonista unui videoclip de promovare a colecției Emporio Armani, realizat în colaborare cu revista Grazia Italia, iar Gucci a numit-o ambasadorul în România al megaproiectului umanitar, Chime for Change.

Pe Janina o puteți urmări în fiecare vineri seara, pe Antena 1, la Observator Special, unde aduce cele mai noi informații în materie de fashion și life style.

>