Breaking news

James Bond, omagiat la cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar

Celebrul spion britanic devenit celebru grație filmelor polițiste și de acțiune, James Bond, va fi omagiat la cea de-a 85-a ceremonie a Oscarurilor din SUA.

SkyfallOmagierea din gala premiilor Oscar 2013, va avea loc întrucât în 2012, James Bond a împlinit 50 de ani de existență ca și personaj de film.

Academia va propune un omagiu dedicat lui James Bond, a cărui adaptare pentru marele ecran a împlinit 50 de ani în 2012, moment marcat de lansarea filmului “Skyfall”, au anunţat organizatorii.

Deși în cursul ultimelor decenii, filmele celebrului agent aflat în slujba Majestăţii Sale au obţinut mai multe nominalizări – şi mai multe Oscaruri în acest an, cea mai recentă serie james Bond, ”Skyfall” nu va avea nicio nominalizare.

Însă carismaticul agent ”007„ va fi prezent cu siguranţă la ceremonia ce se va desfăşura la 24 februarie cu ocazia omagierii personajului James Bond.

“Skyfall”, cel de-al 23-lea episod din aventurile spionului britanic, şi al treilea avându-l protagonist pe Daniel Craig, a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări totale.

>