Breaking news

Jaful secolului în România. Un tir în care se afla o comoară din Madagascar a fost furat din Parcul Floreasca

O comoară misterioasă din Madagascar ce urma să fie expusă în România, a dispărut din fața clubului Biavati din București cu tot cu TIR-ul în care fusese transportată, chiar în timp ce organizatorii se pregăteau să o dezvăluie publicului.

camion furatMiercuri după amiază, la clubul Biavati din București, lumea bună a high life-ului autohton și reprezentanți ai presei au fost invitați la evenimentul de lansare al comorii din Madagascar.

Nici nu a început bine evenimentul că în scurt timp în club au pătruns echipajele de protecție și pază, întrucât camionul parcat în fața clubului în care se afla misterioasa comoară, a fost furat.

În timpul evenimentului oficial de prezentare, camionul în care era păstrată până la dezvăluire valoroasa încărcătură, presupusă a fi din aur, a dispărut în circumstanțe neclare.

Ușile clubului au fost blocate iar toți cei prezenți au fost amprentați digital și înregistrați într-o bază de date. După care li s-a eliberat un telefon cu un număr unic pentru a fi monitorizați, întrucât au intrat în cercul suspecților care au pus la cale furtul camionului.

Anunțată ca fiind unică în România, colecția conținea o combinație originală de obiecte și elemente exotice, urmând a fi expusă pentru o perioadă limitată de timp în București.

Conform organizatorilor, obiectele din colecție sunt atât de fragile și prețioase încât trebuie păstrate la temperaturi scăzute pentru a nu se deteriora.

Din acest motiv, imediat după incident, o celulă de criză a fost instituită online pentru recuperarea de urgență a camionului și încărcăturii.

Oamenii sunt rugați să se implice, contribuind cu indicii, fotografii, informații despre localizarea camionului ce conține misterioasa încărcătură, precum și deconspirând posibilii suspecți implicați în dispariția sa. În cazul în care încărcătura va fi recuperată, organizatorii sunt dispuși să împartă comoara cu toți cei care au trimis indicii și informații.

Fie că e vorba de vedetele invitate, de reprezentații presei, personalul din club sau orice alte persoane prezente sau nu la eveniment, oricine este suspect în acest moment. De aceea, avem nevoie de suportul tuturor pe www.GasesteCamionul.ro pentru a strânge suficiente indicii încât să găsim încărcătura și să o împărțim cu cei ce ne-au ajutat” au declarat organizatorii.

A patra insulă ca mărime în lume, în Madagascar pot fi găsite câteva importante obiective din lista Patrimoniului Mondial UNESCO, precum și producții impresionante de ingrediente exotice, mirodenii și condimente.

Despre aurul din Madagascar se cunosc foarte puține informații, colecția ce urma să fie expusă în România fiind anunțată ca o descoperire majoră în domeniu.

>