Breaking news

Jaf la drumul mare. Un clujean a fost furat cu opt litri de benzină la o pompă OMV Petrom

Culmea furtului la o benzinărie OMV Petrom. Un şofer din Cluj a fost pus să plătească 51 de litri de benzină deși rezervorul mașinii sale este de doar 45 de litri.

omv-petromClujeanul spune că soția lui a mers la o stație de benzină aparținând companiei OMV Petrom de pe strada Oașului din municipiul Cluj, pentru a alimenta mașina personală, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri. Surpriza cea mare a fost în momentul în care a mers la casă să achite costul benzinei. Pe bonul fiscal scria 51,09 litri!!! 

Soţia mea a alimentat maşina personală, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri, cu 51,09 litri de carburant. Asta deşi de fiecare dată când se aprinde becul de carburant facem plinul şi de fiecare dată intră maximum 41 de litri. Ei, azi mergând să alimenteze soţia, l-a lăsat pe angajatul OMV Petrom să alimenteze el şi, surpriză, 51,09 litri’”, a declarat clujeanul pentru site-ul local stiridecluj.ro.

Așadar dintr-un foc, OMV Petrom a furat la o simplă alimentare, 50 de lei din buzunarul unui client. Clujeanul a sunat atât la Poliție și la OPC dar i s-a răspuns că nu vine nimeni la fața locului să constate furtul și că să facă bine să completeze o…..RECLAMAȚIE. bon fiscal benzinarie OMV Petrom

Soţia mea nu este foarte agresivă aşa că angajaţii Petrom nu au vrut să îi înregistreze nicio reclamaţie, nu au vrut să îi dea nici un nume!!! Văzând acestea m-a sunat direct pe mine. Normal că m-am enervat. Am sunat la OPC să trimită pe cineva să măsoare pe loc – NU SE POATE – vă rugăm să completaţi o reclamaţie. OK sunăm la Poliţie – NU SE POATE va rugăm să completaţi o reclamaţie. Nu contează că le-am explicat şi celor de la OPC şi celor de la Poliţie că pot să se facă tot felul de “ajustări” la pompă şi că peste 2 săptămâni când o să sigileze pompa respectivă nu o să mai conteze, răspunsul a fost acelaşi – completaţi o reclamaţie! – în alte cuvinte : V-au furat? nici o problema, fă o reclamaţie şi da-le banii! Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă soţia mea se hotăra să plece fără să achite carburantul- i-ar fi spus Poliţia angajatului Petrom să completeze o reclamaţie? În orice caz aşa ceva mi se pare incredibil – eu raportez un furt care e în desfăşurare şi nimeni nu face nimic? Pentru asta plătim taxe şi impozite că să ne uităm cum angajaţii plătiţi din banii noştri ne spun senini să completăm o reclamaţie?”, a spus Ionuț, șoferul furat la pompă de OMV Petrom.

>