Breaking news

Jaf armat la Alba Iulia

O casă de schimb valutar din Alba iulia a fost jefuită astăzi de o persoană. Atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 4000 de euro după ce a atacat-o pe casieră cu un spray paralizant.

image_124940719754189300_1Nicio zi fără un jaf armat ar părea să fie sloganul de actualitate din România. După jaful de ieri de la o casă de schimb valutar din Chişineu Criş, azi a venit rândul municipiului Alba Iulia să fie prădat de hoţi.

Potrivit şefului Poliţiei Alba, comisarul şef Tudor Grindean, casiera a ieşit din incinta casei de schimb valutar după ce a observat că un trecător ar fi doborât pancarta din faţa societăţii pe care erau afişate cursurile de schimb valutar.

Gridean a spus că în acel moment o persoană neidentificată încă i-a dat femeii cu un spray paralizant în ochi şi a intrat pe lângă ea în casa de schimb valutar, de unde a furat o sumă de bani.

Grindean a afirmat că tâlhăria a fost anunţată pe numărul 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti şi reprezentanţi ai casei de schimb valutar.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Iulia Haţegan, a declarat că, potrivit primelor informaţii, atacatorul este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

În zona casei de schimb valutar au fost instituite filtre, iar poliţiştii din Alba Iulia au un cerc de suspecţi, încercând să identifice atacatorul.

Casa de schimb valutar avea camere de supraveghere, însă nu se ştie deocamdată dacă funcţionau în momentul tâlhăriei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a adăugat că femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale după care va fi audiată.

Jaful de zi este al patrulea din acestă lună după cel de la Mangalia din 10 februarie, petrecut la  o casă de pariuri sportive, cel de la Piatra Neamț din 11 februarie şi cel de ieri de la Chişineu Criş.

>