Breaking news

J Balvin, interpretul hitului „Tranquila”: Mi-am început cariera cântând muzică rock

J Balvin a fost invitatul special de astăzi în emisiunea „Dimineața   într-un mare fel”, cu Bogdan și Shurubel, în studioul mobil Radio 21, de pe plaja din stațiunea Mamaia.

J BalvinCunoscutul interpret al melodiei „Tranquila” a răspuns timp de o oră tirului de întrebări ale celor doi DJ de la Radio 21, a cântat live „Tranquila”, a făcut freestyle și s-a distrat la maxim!

El a dezvăluit că a făcut școala de business și că și-a început cariera cântând rock, înainte de a se orienta spre hip hop.

„Am avut în liceu o trupă rock. Acesta a reprezentat primul meu pas în muzică. După aceea am trecut la hip hop.Eu fac muzică pentru pace, totul are de-a face cu dragostea și pacea. Asta fac toți artiștii columbieni, de exemplu Shakira ”, a spus J Balvin la Radio 21.

J Balvin s-a declarat încântat de faptul că oriunde merge, oamenii îl primesc cu dragoste.

„Pagina mea de Facebook are 3 milioane de fani iar pe Twitter am deja 2 milioane. În seara asta am două concerte pe litoral iar sâmbătă încă unul la București”, a mai spus artistul columbian.

J Balvin a făcut freestyle live, folosind trei cuvinte pe care Bogdan și Shurubel le-au declarat obligatorii: broma, coma și Radio 21 ( glumă, comă și Radio 21) iar Shurubel i-a cântat live, în spaniolă, o variantă proprie a melodiei „Tranquila”, care l-a impresionat pe artist.

José Álvaro Osorio Balvín, pe numele său de scenă J Balvin este un cunoscut artist din Columbia. J Balvin s-a născut în Medellin iar în România a rupt topurile cu hitul “Tranquila”, care s-a auzit prima dată în țara noastră la Radio 21.