Breaking news

Izaura Anghel, trimisă în arest la domiciliu de Tribunalul Argeș

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, reținută miercuri seară de procurorii argeșeni, pentru tentativă de mituire a unui gardian de la Colibași, a fost trimisă joi seară, în arest la domiciliu de către Tribunalul Argeș.

izaura anghel - mitaJudecătorul Tribunalului Argeș a decis joi seară să respingă propunerea procurorilor privind arestul preventiv pentru 29 de zile a Izaurei Anghel, alegând să o trimită pe fiica lui Bercea în arest la domiciliu.

Judecătorul a ținut cont de faptul că Izaura Angel are doi copii minori acasă, dintre care unul în vârstă de o lună și jumătate care trebuie alăptat odată la câteva ore.

Mircea Teiș, avocatul Izaurei Anghel a declarat joi seară, imediat după pronunțarea sentinței că au contestat deja decizia Tribunalului Argeș.

Izaura a fost reținută miercuri seară pentru 24 de ore sub acuzația de intenție de mituire cu 300 de euro a unui gardian de la Penitenciarul Colibași, unde este încarcerat tatăl său.

Reținerea acesteia s-a făcut în baza denunțului formulat de gardian, fără a exista probe care să demonstreze mituirea acestuia.

Înainte de a fi băgată în mașina care a dus-o în arest, Izaura Anghel a strigat de pe treptele tribunalului: M-a arestat Băsescu!!! Băsescu m-a arestat.

Izaura Anghel a povestit în repetate rânduri despre modul în care Mircea Băsescu le-a promis că în schimbul a 600.000 de euro îl va scoate din închisoare pe tatăl lor, Sandu Anghel. După ce Bercea a fost condamnat definitiv șa 8 ani și 6 luni de închisoare pentru că și-a înjunghiat un nepot în 2011 într-un bar din Drăgănești Olt, familia acestuia i-au cerut banii înapoi lui Mircea Băsescu.

În loc să le înapoieze banii, Mircea Băsescu le-a înscenat un flagrant pe motiv de șantaj, încercând astfel să scape de ei.

Numai că toate tranzacțiile și discuțiile purtate de Florin Anghel cu Mircea Băsescu, au fost filmate, iar imaginile au fost difuzate ulterior la Antena 3. Abia după aceea DNA a dispus reținerea lui Mircea Băsescu și a intermediarului Marian Căpățână. Cei doi se află și în prezent în stare de arest preventiv.