Breaking news

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, reținută de procurori pentru dare de mită

loading...

Izaura Anghel a fost reținută miercuri seară de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, sub acuzația de dare de mită.

izaura anghel - mitaFiica interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este acuzată de procurori că ar fi vrut să dea 300 de euro unui gardian de la penitenciarul Colibași ca să îi ducă tatălui ei un telefon mobil.

Izaura Anghel a fost adusă cu mandat la audieri și după câteva ore a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În cursul zilei de joi, fiica lui Bercea va fi dusă la Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Izaura Anghel a născut în 4 august o fetiță, iar azi a mers cu pruncul la audieri, cerând voie procurorilor să-și alăpteze copilul.

Avocatul Izaurei Anghel, Pavel Abraham a declarat presei că nu Izaura Anghel l-a contacat pe gardian pentru a-i da șpagă și că acesta o tot suna și insista să-i ofere banii.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de Înalta Curte la 8 ani și 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat. Întrucât în 2011 și-a înjunghiat unul dintre nepoți, pe Ionuț Anghel, în urma unei altercații care a avut loc într-un bar din orașul Drăgănești-Olt.

Bercea Mondial își execută închisoarea în Penitenciarul Colibași din  județul Argeș.

Izaura Anghel se află și sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de DNA Constanța de șantaj la adresa lui Mircea Băsescu, fratele președintelui României.

În realitate, în această speță, Izaura Anghel a mers cu unul din frații ei și cu soțul său, să își ceară banii, cei 350.000 de euro dați lui Mircea Băsescu, pentru eliberarea din închisoare a lui Bercea Mondial.

loading...