Breaking news

Iuliana Tudor – sărbătorită la emisiunea “O dată-n viaţă”

Iuliana Tudor a fost sărbătorită în avans, vineri seară în cadrul emisiunii O dată-n viață, de la TVR 1. Moderatoare a avut parte de o petrecere surpriză în cadrul show-ului tv.

iuliana tudor aniversareAzi, Iuliana Tudor împlineşte 36 de ani, iar acest moment a fost marcat în emisiunea de vineri seară, printr-un “La mulţi ani” cântat de Orchestra Lăutarii, interpreţii de folclor ai generaţiei tinere, invitaţii emisiunii, echipa şi publicul.

Mai mult decât atât, Iuliana Tudor a fost provocată să susţină şi probele din emisiune: să cânte, să danseze şi să îşi demonstreze abilitatea în bucătărie, făcând clătite.

Surpriza din emisiune m-a lăsat fără cuvinte. A fost încă un moment în care am simţit cât de privilegiată sunt să am această profesie, cât de strânsă e legătura mea cu cei de acasă şi ce echipă minunată am. Am depăşit cu mare emoţie momentul şi, pentru câteva clipe, am privit desfăşurătorul cu ochii în lacrimi”, a declarat Iuliana Tudor.

Vineri, 14 iunie, invitaţii Iulianei Tudor la “O dată-n viaţă” au fost Monica Davidescu şi Margareta Clipa (Moldova), Cristina Spătar şi Floarea Calotă (Teleorman) şi Silvia Dumitrescu împreună cu Sava Negrean Brudaşcu (Ardeal).

În cele trei ore de emisie, muzica a fost asigurată de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botrgos, iar dansul – de Ansamblul “Baladele Deltei” din Tulcea.

>