Breaking news

Iuliana Tudor, premiată de Oprescu pentru promovarea valorilor româneşti

Iuliana Tudor a fost premiată de Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. Vedeta TVR a primit diploma In Honoris pentru promovarea valorilor româneşti.

iuliana tudor premiata de sorin oprescuCu ocazia aniversării a 555 de ani de atestare documentară a Bucureștiului, Iuliana Tudor a fost premiată de Sorin Oprescu.

“Bucureştiul aniversează 555 ani de atestare documentară! Am primit din partea municipalităţii titlul de Ambasador al Capitalei, pentru promovarea valorilor româneşti ! Extrem de onorată!”, a scris Iuliana Tudor pe pagină ei oficială de Facebook

Prin această distincție, vedetei TVR i-a fost recunoscută activitatea profesională, această împlinind recent 15 ani de TVR şi 7 de când prezintă “O dată-n viaţă”.

Gazdă emisiunii “O dată-n viaţă”, care începe un nou sezon din 3 octombrie, la TVR 1, a primit din partea Primăriei Bucureşti, premiul pentru dezvoltarea comunităţii şi pentru promovarea Capitalei în lume.

Bucureştiul va este recunoscător pentru contribuţia la dezvoltarea comunităţii şi pentru aportul dumneavoastră la promovarea Capitalei în lume!”, scrie pe diploma primită de Iuliana Tudor.

În ultimele 3 zile (19-21 septembrie 2014) Bucureştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia împlinirii a 555 ani de la prima să atestare documentară.

Din zona media au mai fost premiate persoane publice precum Andi Moisescu, Răzvan şi Dani, prezentatorii matinalului “Neatza” de la Antena1, şi Teo Trandafir.