Breaking news

Iuliana Tudor dansează cu irlandezii la Dublin

loading...

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” merge în Iralnda ca să prezinte un festival de folclor, ocazie cu care va dansa și cu irlandezii.

iuliana tudor - tvr 1Când nu e la repetiţii sau în televiziune, vedetă e plecată în ţară şi în afară ei, acolo unde prezintă spectacole şi festivaluri. Pe 17 mai, Iuliana va pleca însă la Dublin, acolo unde merge pentru prima oară, dar cu un scop precis.

Pe 17 mai voi fi în Dublin alături de Ansamblul Profesionist Junii Sibiului, Director Silvia Macrea. Comunitatea românilor din Irlanda organizează un spectacol dedicat Junilor cu prilejul aniversării a 70 de ani de existenţa! Invitaţi: Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, tineri artişti români, dar şi o trupa de dans irlandeză “Irish dance Company”. Foarte important de spus este că la spectacol vor participa şi irlandezi. În sala, dar şi pe scenă. S-a dorit o întâlnire pe aceeaşi scenă între dansurile tradiţionale ale României şi Irlandei! Locaţia: Sala The Helix. Va aşteptăm!”, spune vedeta, lansând astfel invitaţia tuturor românilor din Irlanda.

Cu atât mai mult, va fi prima oară când Iuliana va încerca să ţină pasul cu o trupa de dans irlandeză.

Voi încerca şi eu pasul dansurilor tradiţionale irlandeze. Sper să mă descurc şi să nu mă împiedic pentru că pasul lor nu e deloc uşor. O dată-n viaţă o să dansez că în Irlanda! Şi am să-i provoc să încerce la rândul lor dansul românesc”, a mai spus Iuliana.

Pe parcursul celor patru zile, cât va poposi la Dublin, Iuliana Tudor va avea timp să viziteze oraşul şi să cunoască mai bine comunitatea de români de acolo. Se va întoarce acasă cu suveniruri şi cu cadouri pentru băieţelul ei, aşa cum face de fiecare dată.

loading...