Breaking news

Iuliana Tudor a încheiat vineri seară, sezonul 11 al emisiunii O dată-n viață

Iuliana Tudor a încheiat vineri seară, ultima ediție din sezonul 11 al emisiuni O dată-n viață, de la TVR 1. Emisiunea ar putea fi reluată în toamnă.

iuliana tudor - tvr 1Invitaţii Iulianei Tudor au fost Oana Sârbu şi Gheorghe Turda (Maramureş), Iuliana Marciuc şi Maria Murgoci (Moldova) şi Lucia Dumitrescu şi Constantin Enceanu (Oltenia).

Toți invitații și-au exprimat dorința ca emisiunea să fie reluată în toamnă.

A fost o experienţă minunată şi mă bucur că am avut ocazia să cânt alături de Orchestra Lăutarii şi de maestrul Nicolae Botgros, care sunt profesionişti adevăraţi! Nici măcar nu vreau să mă gândesc că această emisiune ar putea să dispară din grila de programe”, a spus Oana Sârbu.

În timp ce Iuliana Marciuc a ținut să precizeze că: M-am simţit excelent la „O dată-n viaţă”, am cântat şi am jucat cu foc. Emisiunea este importantă pentru că, dincolo de latura de divertisment, ajută nişte cazuri sociale şi ne face pe toţi să fim mai responsabili şi mai atenţi la cei din jurul nostru.

Lucia Dumitrescu a spus că: Prezenta mea la „O dată-n viaţă” a fost un vis devenit realitate, iată, chiar în ultima ediţie a acestui sezon. Mi-am dorit mult să cânt alături de profesioniştii de aici pentru că această producţie promovează cultura adevărată, iar eu în acest mediu îmi doresc să profesez.

Iuliana Tudor a spus că: Am încheiat cu emoţie sezonul cu numărul 11. Le mulţumesc tuturor celor care, în fiecare vineri seara, au ales TVR1 pentru a fi alături de noi. Şi le mulţumesc pentru că nu am avut niciun vot de „nu” la întrebarea „Doriţi să continuăm emisiunea?”. Dacă vom reveni sau nu din toamnă… vom afla cu toţii, în curând.

Întreaga emisiune a stat sub întrebarea „Va fi sau nu va mai fi O DATĂ-N VIAŢĂ”, pe care Iuliana Tudor le-a adresat-o telespectatorilor care au putut vota pe Facebook.

Până la finalul emisiunii au venit mii de mesaje prin care telespectatorii şi-au exprimat dorinţa ca „O dată-n viaţă” să revină, din toamnă şi niciun vot de „nu”.