Breaking news

Iuliana Pepene, distracție de cinci stele în Mamaia

“Bomba de energie”, așa cum este supranumită prezentatoarea jurnalului Observator Matinal, difuzat de luni până vineri, la Antena 1, s-a distrat weekendul trecut pe litoral.

Iuliana Pepene a lăsat aglomerația din Capitală și a dat o fugă până la mare, unde s-a relaxat, a făcut plajă și s-a bălăcit în mare.

A ales să își facă sejurul într-un resort de cinci stele, mai precis la Hotel Phoenicia Luxury, unde s-a bucurat de servicii de calitate.

A făcut slalom între piscina din incinta resortului și plaja privată cu nisio fin. Apariția ei a fost ca un val răcoritor. Superba cu ochii verzi are un trup amețitor: picioare lungi, decolteu zvelt, o siluetă de puștoaică, Iuliana Pepene arată precum un manechin, așa că dacă va lăsa vreodată pupitrul de știri, ar face o cariera bună în domeniul modei.

A făcut multe fotografii pe care le-a postat pe paginile sale de socializare și au fost foarte apreciate de publicul ei. În costum de baie întreg sau din două piese, cu pălărie cu boruri mari, Iuliana a dat dovadă de multă eleganță și s-a potrivit perfect în decorul luxos al Phoenicia Luxury.

>