Breaking news

Iuliana Nedlea este numele femeii găsite tranșată, fără cap și picioare, în râul Argeș

Autoritățile au reușit să afle identitatea femeii, găsită sâmbătă decapitată și cu mâinile și picioarele tăiate, în râul Argeș. Iuliana Nedlea este numele femeii tranșate.

Iuliana Nedlea decapitata rau argesCadavrul femeii a fost văzut în albia râului Argeş, în satul Ioneşti, comuna Petreşti de un cioban care își păștea oile pe marginea apei.

Aceasta avea 36 de ani, era divorțată și lucra la o fabrică de pâine din Argeș. Femeia făcea naveta între Topoloveni şi localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, acolo unde locuia împreună cu concubinul.

Cel care a anunțat dispariția femeii a fost chiar concubinul acesteia. Bărbatul a mers la poliție după ce a văzut la televizor știrea cu cadavrul descoperit în râul Argeș.

Pentru a da de urmele ucigașului, șeful Poliției Române, Petre Tobă a trimis la Dâmbovița, o echipă de ofițeri criminaliști.

„Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Institutului Naţional de Criminalistică şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. se deplasează în judeţul Dâmboviţa. De asemenea, în cauză a fost constituit un colectiv de anchetă format din poliţişti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi I.P.J. Argeş, care sub coordonarea procurorului criminalist desfăşoară activităţi în vederea stabilirii situaţiei de fapt în ancheta privind cadavrul găsit în râul Argeş. Ofiţerii specialişti din I.G.P.R. vor acorda sprijin de specialitate în cadrul activităţilor investigative, precum şi în cadrul valorificării urmelor identificate la faţa locului„, se arată în comunicatul de presă al Poliției Române.

Cadavrul femeii a fost sâmbătă din albia râului Argeș de o echipă de pompieri militari iar mai apoi a fost transportat, pentru necropsie, la morga din Târgovişte.