Breaking news

Iuliana Marciuc revine la TVR 2 cu emisiunea „Destine ca-n filme”

Din 7 octombrie, Iuliana Marciuc readuce la TVR 2 noi poveşti adevărate şi incredibile – marca „Destine ca-n filme”.

iuliana marciuc - destine ca-n filmeEmisiunea poate fi urmărită în fiecare marţi de la ora 21.00 la TVR 2 şi online la TVR +. În plus, din acest sezon, programul este transmis şi pe TVR HD, în fiecare miercuri, de la ora 20.00 şi în reluare vinerea, de la ora 23.00.

Cel care va “sparge gheaţa”în noul sezon este îndrăgitul Alexandru Arşinel care va povesti Iulianei Marciuc despre intervenţia chirurgicală la care a fost supus.

Aşa cum declară chiar el, pe 29 august 2013, maestrul s-a născut a doua oară, atunci când medicii de la Institutul de Transplant Renal din Cluj i-au oferit o viaţă nouă – lui, dar şi unei femei de 30 de ani, care locuia într-un sat uitat de lume, în nordul ţării.

Cel de-al doilea invitat al Iulianei Marciuc în prima ediţie a noului sezon este Marian Cojocaru, un mare pasionat de avioane şi de zbor.

Încă din copilărie a fost atât de pasionat de acest lucru, încât a inventat paramotorul. Este vorba de o maşinărie cu care în 2008, Marian Cojocaru a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung zbor.

Tot cu paramotorul, în februarie 2012, Marian Cojocaru a transportat hrană, apă şi medicamente oamenilor din Buzău care fuseseră izolaţi din cauza zăpezii.

Din pacate, Marian Cojocaru nu a găsit în ţară suportul financiar pentru a pune pe picioare creaţia sa, însă vecinii bulgari au reuşit să facă acest lucru. Cum a fost posibil, aflaţi urmărind marţi seară emisiunea Iulianei Marciuc „Destine ca-n filme”.

>