Breaking news

Iuliana Dumbravă, aleasă la Mamaia, Miss Litoral 2014

Suceveanca Iuliana Dumbravă, în vârstă de doar 20 de ani, a fost încoronată sâmbătă seară, în stațiunea Mamaia, drept Miss Litoral 2014.

miss litoral 2014A doua seară a Romanian Fashion Weekend a adus în Piața Cazino din Mamaia noi momente spectaculoase marca Fashiontv.

Invitația la distracție pe care Fashiontv a adresat-o miilor de turiști din Mamaia sâmbătă seara a avut în program și finala celui mai important concurs de frumusețe ale verii: Miss Litoral 2014.

36 de concurente, selectate de Caravana Fashiontv atât în România cât și în Republica Moldova, iar o parte dintre ele alese în urma selecției online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro, au concurat pentru marele titlu. A fost ultima probă de concurs, după ce cu o seară înainte, participantele au avut ocazia să impresioneze la proba costumelor de baie și a rochiilor de seară.

Din juriul concursului au făcut parte și designerul Cătălin Botezatu și câștigătoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea. În urma voturilor membrilor juriului, dar și a departajării concurentelor selectate online prin voturile primite în aplicația de Facebook Fpeople.ro, 20 dintre participante au câștigat titluri și premii importante.

Miss Litoral 2014 a fost desemnată Iuliana Dumbravă, din Suceava, 1,75 cm înălțime. Premiul i-a fost înmânat pe scenă de primarul Constanței, Radu Mazăre.

Iată toate câștigătoarele serii:

Miss Litoral 2014 – Iuliana Dumbravă din Suceava (numărul 4 în concurs)

Miss Turism – Andreea Mirică din București (numărul 10 în concurs)

Miss Fashiontv Star – Cătălina Pânzaru din Chișinău (numărul 13 în concurs)

Miss Mamaia – Aliona Barbei din Chișinău (nr.17)

Miss Constanța – Denisa Andronie din Râmnicu Vâlcea (nr.21)

Miss Fashiontv Catwalk Model – Inga Ojog din Chișinău (nr.1)

Miss Fotomodel – Brândușa Alerguș din Piatra Neamț (nr.9)

Miss Fashion Water – Bianca Balla din București (nr.7)

Miss Năvodari – Doina Paraschiv din Chișinău (nr.18)

Miss Eforie Sud – Claudia Nedelcu din Brăila (nr.12)

Miss Eforie Nord – Andreea Pop din Drobeta Turnu Severin (nr.28)

Miss Costinești – Loredana Bârzu din Suceava (nr.29)

Miss Mangalia – Roxana Ciobotariu din Mangalia (nr. 27)

Miss Olimp – Iuliana Doroftei din Mangalia (nr. 23)

Miss Neptun – Sânziana Hristache din București (nr.30)

Miss Jupiter – Alina Georgescu din București (nr.5)

Miss Cap Aurora – Daiana Drăgan din Târgu Jiu (nr.15)

Miss Venus – Lavinia Vinersar din Alba Iulia (nr.24)

Miss Saturn – Iulia Preda din Constanța (nr.36)

Miss Vama Veche – Liliana Sava din Brăila (nr.6)

Toate câștigătoarele premiilor de podium Miss Litoral 2014 vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume. Totodată, ele vor participa la campania de promovare a noii linii de ochelari lansate de Fashiontv, dar și la evenimente din Dubai, Londra, Indonezia, Hong Kong.

Și pentru că a fost Romanian Fashion Weekend, un weekend întreg de prezentări de modă dedicate celor mai importanți designeri și branduri din România, pe scena Fashiontv din Mamaia au venit cu cele mai noi colecții designerii Clara Rotescu (colecția Resort pentru primăvară-vară 2015) și Andreea Dogaru (colecția Hera, dedicată actriței din serialul Baywatch, Erika Eleniak), dar și brandul Atmosphere Fashion.

miss litoral 2014-  podium

>