Breaking news

Iulia Stan a câștigat turneul RTP 500 BUCUREȘTI CUP 2022

Iulia Stan, a câștigat duminică seară, turneul RTP 500 BUCUREȘTI CUP 2022, după ce a învins-o în finală pe Daniela Necșoiu. Este cel de-al doilea trofeu RTP cucerit de Iulia Stan.

La doar 40 de zile distanță de când a câștigat primul său titlu RTP, Iulia Stan a bifat o nouă reușită în circuitul Romanian Tenis Premium. Și-a trecut în palmares primul titlu de categorie RTP 500. În finala turneului RTP 500 BUCUREȘTI CUP 2022, Iulia Stan s-a impus în două seturi în fața lui Daniela Necșoiu. Pentru această nouă reușită, Iulia Stan a fost recompensată cu un premiu în valoare de 150 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul RTP 500. Grație celor 500 de puncte RTP cucerite, Iulia Stan a urcat în premieră pe locul doi RTP. Iulia Stan este calificată la Turneul Campioanelor RTP din 6 noiembrie 2022.

Daniela Necșoiu a bifat prima sa finală RTP din carieră, la doar două luni de la debutul în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium. Pentru această performanță, Daniela Necșoiu a fost recompensată cu un premiu în valoare de 100 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul finalistei personalizat de compania Leonte Cupe și Trofee. Daniela Necșoiu este calificată la Turneul Campioanelor RTP din 6 noiembrie 2022. Cele 350 puncte RTP câștigat pentru finala jucată, o propulsează pe Daniela Necșoiu în locul 6 RTP, cea mai bună clasare a sa din carieră.

Turneul RTP 500 BUCUREȘTI CUP 2022 a reunit la start 12 jucătoare, cel mai mare număr de participante la un turneu RTP. În cadrul turneului au debutat în premieră patru jucătoare: Adela Maria, Iulia Mărgineanu, Camelia Crăciun și Elena Mihăiță.

>