Breaking news

Iulia Pîrlea și Ana Barbu, copiloți în mașinile de curse la Raliul Deltei

Adrenalina pură, viteză, senzații tari. Asta au trăit Iulia Pîrlea, prezentatoarea Jurnalelor sportive de la Digi 24, și Ana Barbu, prezentatoarea rubricii Meteo, la probele de la Tulcea, din cadrul Raliului Deltei.

Iulia Pirlea si Ana BarbuIulia Pîrlea și Ana Barbu au testat pe propria piele, cum e să fii copilot de curse în Raliul Deltei.

Senzatiile traite intr-o masina de raliu sunt greu de explicat, dar in sensul bun. Pana acum am evitat cam tot ce inseamna adrenalina la maximum , dar o astfel de experienta merita incercata cel putin o data in viata! Daca la inceput mi-a fost frica si nu prea  intelegeam ce se intampla, spre finalul traseului îmi doream sa nu se termine”, spune Iulia Pîrlea, copilotul lui Marco Tempestini, la pregătirile pentru Raliul Deltei.

Amatoare de masini si viteza, Ana Barbu a trecut experienta din Raliul Delte la capitolul premiere în viață.

„Este prima oara cand am participat la un Raliu in calitate de co-pilot. La inceput mi-a fost frica, mai ales in momentul in care am vazut atatea centuri de siguranta, care ma incorsetau, de abia ma puteam misca. Insa pilotul masinii, Vlad Cosma, un tanar talentat de 27 de ani, m-a linistit cand mi-a zis ca are o experienta de mai bine de 7 ani in automobilismul sportiv. Plimbarea a fost o gura de adrenalina, mai ales atunci cand lua virajele. Trebuie sa fi pasionat ca sa faci lucrul asta”, spune Ana Barbu.

De la volanul masinilor de curse Iulia Pârlea și Ana Barbu s-au întors la pupitrul ștrilor sportive respectiv rubricii Meteo de la Digi24.

>