Breaking news

Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubire de 10 milioane de euro de la stat, cu acte false

Despăgubirea uriașă de zece milioane de euro pentru pământul Brătienilor s-a făcut cu acte false. În această afacere dubioasă plătită de statul român, este implicat și iubitul Ioanei Băsescu.

tun imobiliar cu acte falseTun imobiliar de 10 milioane de euro dat de apropiații familiei Băsescu cu complicitatea mai multor persoane și instituții ale statului român.

Cele 90,5 hectare de teren din comuna Ștefănești, județul Ilfov, moștenite de patru persoane din familia Brătienilor au fost retrocedate în mod fraudulos iar drepturile litigioase au fost cumpărate prin acte false.

Mai exact, Eleonora Brătianu, una din moștenitoarele terenului, a fost declarată în acte, de către samsarii care au cumpărat dosarul de la ceilalți trei moștenitori.

Femeia a murit în realitate doi ani mai târziu, pe 12 mai 2011. Certificatul de deces a fost prezentat miercuri seară, de Mihai Gâdea, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

În perioada în care s-a aprobat la ANRP, despăgubirea de 10 milioane de euro, președinte era Crinuța Dumitrean, iubita lui iubita lui Ioan Oltean, secretar general PDL. În timp ce vicepreședinte era Teo Nicolescu, avocat al moștenitorilor lui Brătianu și al lui Vișoiu Valentin, cel care a vândut 7,7% din dosarul de moștenitor, avocatului Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu.

Așadar, pe lângă evaluarea uriașă făcută de firma Romcontrol, unde director este Cristian Paul, soțul deputatului PDL, Andreea Paul, cei implicați în despăgubire au falsificat și un certificat de deces.

Până acum ies la iveală fraude și decizii eronate realizate de instanțele de judecată din Pitești, de către Agenția de Restituire a Proprietăților și de către firma Romcontrol.

Pentru că în afacere sunt băgați mulți lideri PDL și apropiați ai lui Băsescu, autoritățile statului, în speță, poliția și procuratura, dorm în post și nu mișcă un deget.

acte bratieni