Breaking news

Iti doresti sa iti deschizi un website, dar nu stii ce platforma sa alegi? WordPress este solutia!

Internetul ofera multiple posibilitati de dezvoltare oamenilor de afaceri si celor care doresc sa descopere beneficiile mediului online, in diferite domenii de interes. Inainte de toate, insa, trebuie sa stii care sunt avantajele unei platforme de gazduire si cum poti implementa activitatile tale digitale, cu putin efort si ajutor de specialitate. Este important sa cunosti cateva dintre beneficiile unui site web realizat in WordPress, una dintre cele mai cunoscute si folosite platforme la nivel global.

Iata care sunt cele mai apreciate caracteristici ale platformei WordPress

O multitudine de template-uri din care sa alegi

Personalizarea unui website incepe cu alegerea design-ului dorit. WordPress este cea mai cautata si folosita platforma de management de continut, care pune la dispozitie o serie vasta de template-uri si design-uri, din care poti alege ce se potriveste mai bine proiectului tau online. Acesta poate fi optiunea ideala pentru cei interesati de dezvoltarea blogurilor, a magazinelor online, a site-urilor de prezentare sau a portofoliului.

Interfata prietenoasa

Un beneficiu important prezentat de WordPress este chiar interfata prietenoasa si usurinta cu care poate fi navigata aceasta platforma. Pagina de administrare este extrem de facila, ceea ce permite rasfoirea rapida a categoriilor si subcategoriilor de interes. 

Cu toate acestea, daca nu esti inca familiarizat cu ce presupune deschiderea unei platforme digitale, procesul ti se poate parea destul de dificil. Din acest motiv, este indicat sa apelezi la o firma de hosting specializata, care sa iti poata oferi detalii complete despre serviciile de gazduire si asistenta in administrarea unui astfel de site. Astfel, Btstelecom.ro iti ofera planuri complete de hosting web in WordPress, ce pot fi personalizate atat in functie de nivelul tau, cat si de necesitatile pe care le ai din punctul de vedere al viitoarei tale platforme.

Prezinta costuri avantajoase

Doresti sa dezvolti un e-shop sau un site de prezentare, dar ai un buget deja stabilit? Platforma WordPress poate fi solutia ideala pentru proiectele tale. Pe langa avantajele prezentate mai sus, costurile sunt si ele luate in calcul pentru realizarea unui site de acest tip. Astfel, preturile realizarii unui proiect in WordPress variaza in functie de amploarea sa, de tipul de continut, de automatizare si eficientizare. 

Poti integra paginile de social media in WordPress

Tehnologia WordPress vine cu o serie de beneficii la pachet, iar printre acestea se numara si posibilitatea de a integra canalele de social media in interiorul website-ului, pentru o promovare rapida si eficienta. Aceasta permite realizarea de campanii de newsletter pentru clientii abonati si nu numai. Iata un motiv in plus sa alegi aceasta platforma avantajoasa pentru viitoarele tale proiecte online.

Site-ul tau poate fi gata in doar cateva zile

Un alt avantaj extrem de apreciat de catre cei care doresc sa isi dezvolte activitatile pe internet este timpul rapid de finalizare a unui website, in WordPress. Afacerile sunt in continua miscare, iar dezvoltarea in mediul online trebuie sa pastreze aceeasi directie. Din fericire, platforma WorPress permite acest lucru, mai ales daca nu esti prea pretentios in ceea ce priveste design-ul dorit. In doar cateva zile, website-ul tau poate fi publicat si accesat online.

WordPress ofera securitate pe internet

Protectia pe internet este necesara oricarui tip de afacere. In spatele site-urilor, exista o serie de elemente de securizare ce reduc riscul infectarii cu diversi virusi plasati online si nu numai. WordPress pune accent pe securitate si este updatat in functie de noile tehnologii aparute si de tendintele din mediul online.

In concluzie, WordPress este o platforma cu foarte multe avantaje pentru cei interesati sa dezvolte magazine de tip e-commerce, site-uri de prezentare sau alte proiecte de interes. Esti pregatit sa iti duci afacerea la un alt nivel?

Sursa foto: Pixabay.com.