Breaking news

Îți dorești să întorci toate privirile asupra ta la evenimentele la care participi? Iată aici niște sfaturi utile!

Unele dintre cele mai importante momente din viața fiecărei persoane sunt evenimentele la care participă. Există numeroase locuri în care se țin aceste tipuri de petreceri, precum restaurante, săli destinate ședințelor sau chiar spații special amenajate în aer liber.

Fie că este vorba despre un eveniment în familie, cu prietenii sau colegii de serviciu îți dorești mereu să arăți impecabil și să creezi momente de neuitat alături de cei dragi.

La ce trebuie să fii atentă pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra ta la evenimentele la care participi!

1. Alege-ți ținuta în funcție de petrecerea la care participi

Pentru a eclipsa cu ținuta aleasă, trebuie să ții cont în primul rând de locul în care se desfășoară evenimentul. Dacă participi la o ședință cu colegii de muncă poți opta să porți costum, o cămașă elegantă și o pereche de pantofi casual. În schimb, dacă urmează să mergi la un eveniment precum o nuntă sau un botez la restaurant alegerea cea mai potrivită pentru tine este o rochie elegantă care se asortează perfect cu o pereche de pantofi cu toc. Înainte de a te impacienta că nimic nu se potrivește gusturilor tale, aruncă o privire la gama de rochii de seară de la Foggi, acolo unde vei găsi o mulțime de produse superbe, potrivite tuturor ocaziilor speciale din viața ta.

2. Potrivește-ți coafura cu vestimentația

Atunci când vine vorba despre o ocazie specială, părul tău joacă un rol extrem de important. Dacă nu îi acorzi atenția necesară, acesta îți va oferi un aspect neplăcut, indiferent dacă ți-ai ales ținuta corespunzător. În funcție de importanța evenimentului la care participi, poți opta să mergi la un salon specializat sau, în cazul în care ai cunoștințele necesare, îți poți aranja singură părul în propria casă.  Dacă alegi să te îmbraci casual, cel mai potrivit este să îți păstrezi părul natural, să îl îndrepți sau ondulezi. Cocul se potrivește cel mai bine atunci când porți o rochie elegantă, indiferent dacă este vorba despre una mulată sau largă.

3. Asigură-te că alegi machiajul și accesoriile potrivite

Un lucru la fel de important precum cele menționate anterior este machiajul pe care alegi să îl porți. Acesta trebuie să fie unul rezistent, deoarece este neplăcut să se degradeze într-un moment atât de important. Frumusețea chipului tău va ieși în evidență dacă alegi nuanțele potrivite ținutei tale, tematicii evenimentului și locului în care te afli. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este momentul în care se organizează petrecerea. Este bine ca pe timpul zilei să optezi pentru un aspect cât mai natural, iar seara, atunci când lumina nu este un punct forte, este de preferat să alegi un machiaj cu sclipici sau culori vii, capabile să îți scoată chipul în evidență.

Așadar, pentru a adăuga un plus frumuseții tale naturale trebuie să ții cont de niște lucruri esențiale, precum alegerea potrivită a obiectelor vestimentare, modul în care îți aranjezi părul și importanța pe care o acorzi feței tale, acestea contribuind la un aspect plăcut și în același timp o încredere de sine nemaipomenită.

Sursa foto: pixabay.com

 

>