Breaking news

Italienii se bat pe repatrierea cadavrelor românilor morți în accidentul feroviar

Bătaie generală între firmele de pompe funebre din Italia pe repatrierea cadavrelor celor șase români morți în accidentul feroviar de sâmbătă din Calabria.

Întrucât repatrierea unui mort aduce mii de euro în contul unei firme de pompe funebre, italienii s-au înghesuit să ofere serviciile de repatriere în țară a românilor morți în accident.

Fără menajamente, italienii s-au bătut pe trupurile celor şase români morţi într-un accident de tren, în Italia, chiar în faţa rudelor victimelor. Angajaţii firmelor de pompe funebre s-au certat ca să pună mâna pe cadavre.

Cioclii nici măcar nu au aşteptat ca toate cadavrele să fie scoase dintre fiarele prinse sub tren, năpustindu-se ca şacalii asupra morţilor.

Sunt toţi ai mei, am fost anunţat primul de spital”, spunea unul dintre indivizi, în timp ce ceălalt încerca să obţină măcar jumătate din cadavre. Cearta lor se desfăşura pe fondul strigătelor disperate ale familiilor: Să vă fie ruşine! Sunt oameni, nu câini! E încă sânge aici!

În lupta cioclilor pentru cadavrele românilor morţi în accident, tărgile pe care acestea fuseseră aranjate au fost trântite la pământ.

La faţa locului erau şi o mulţime de reprezentanţi ai Carabinierilor, care au încercat în van să calmeze spiritele.

Şase români au murit, sâmbătă, în Calabria, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren.

>