Breaking news

Israel dă lovitura la Eurovision cu un puști de 16 ani. Piesa lui face ravagii pe youtube – VIDEO

loading...

Israel trimite la Eurovision un Golden Boy de doar 16 anișori, a cărui piesă face furori pe internet. La trei zile de la postarea pe youtube, videoclipul oficial al piesei ”Golden Boy”, interpretată de Nadav Guedj, are deja peste 370,000 de vizualizări.

Nadav GuedjLa 17 ani de când a câștigat Eurovisionul cu piesa ”Diva”, interpretată de Dana Internațional, Israelul ar putea bifa un nou succes, în acest an, pe 23 mai, la Viena. Piesa „Golden Boy”, interpretată de Nadav Guedj se anunță mare favorită la Eurovision 2015.

Nadav Guedj, născut pe 2 noiembrie 1998, proaspăt câștigător al concursului național Rising Star, este cel mai tânăr concurent de la Eurovision.

Tânărul interpret a câștigat selecția Națională din Israel cu piesa ”Golden Boy”, în care Nadav Guedj îi spune mamei lui că are inima zdrobită.

Versurile piesei sunt ușor de reținut și au un mesaj pozitiv, iar linia melodică extrem de ritmată, fac melodia extrem de interesantă și atractivă.

Piesa are un început lent de 33 de secunde în care spune căMama, someone broke my heart again/Tell her I don’t think I can take it anymore/Mama, someone broke my heart again/Now I’m gonna ease my pain,/Dancing on the floor. Adică în traducere – Mama cineva mi-a zdrobit inima, Spune-i că nu mai post suporta, Am să merg să-mi alin durerea dansând pe podea.

După care, piesa devine extrem de ritmată și te face să te ridici și să dansezi. Nadav Guedj spune că el este ”Golden boy” și te invită să vezi cum se distrează el, Regele Distracției!!!

Refrenul piese este unul ușor de reținut și foarte amuzant: I’m a golden boy/Come here to enjoy/I’m the king of fun/Let me show you how we do it/I’m a golden boy/Come here to enjoy/And before I leave/Let me show you Tel Aviv.

Piesa este una antrenantă, pozitivă și bine scrisă, dovadă fiind și numărul foarte mare de vizualizări pe youtube, peste 370.000 în patru zile. La care se adaugă peste 5000 de like-uri și peste 535 de comentarii pozitive.

Videoclipul piesei a fost filmat în mijlocul orașului Tel Aviv, metropola care nu doarme niciodată. La filmări participând peste 60,000 de tineri, în piața Rabin din Tel Aviv.

Israel va evolua în a doua semifinală Eurovision de pe 21 mai, alături de Norvegia, Irlanda, Cehia, Lituania, San Marino, Malta, Portugalia, Muntenegru, Elveția, Azerbaijan, Slovenia, Letonia, Polonia, Islanda, Cipru și Suedia.

loading...