Breaking news

Îşi merită Natalie Portman Oscarul? Actriţa apare în doar 5% din secvențele de dans

loading...

Scandal în Cetatea filmului. Sarah Lane, dublura actriţei Natalie Portamn, care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă, spune secretul filmului “”Black Swan””.

balerina actritaSarah Lane, o celebră dansatoare a Teatrului American de Balet, dezvăluie culisele filmului care i-a adus primul Oscar lui Natalia Portman. Aceasta spune că doar în 5 % din scenele cu balet din film apare actriţa Natalie.   Balerina mai spune că cele mai bune momente de balet au fost realizate de ea, iar, cu ajutorul tehnologiei, chipul actriţei Natalie Portman a fost suprapus peste al ei.

Producătorii încearcă să lase impresia că Natalie Portman a devenit balerină într-un an şi jumătate“, a declarat Lane pentru Dance Magazine. “E înjositor pentru profesie şi pentru mine, care fac asta de 22 de ani“, a spus balerina.

Natalia a povestit în presă cât de greu i-a fost să înveţe baletul şi să fie pregătită pentru rol. Benjamin Millepied, iubitul lui Natalie, dar şi coregraful filmului spune că: “Articolele despre Sarah Lane lasă impresia că ea ar fi făcut multă treabă. De fapt, a filmat doar jocul de picioare, câteva piruete şi o întoarcere. Eu aş spune că Natalie apare în 85 la sută din secvenţe“.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian