Breaking news

IRIS a renăscut în garajul Europa FM

loading...

Miercuri seară, Iris a reunit oameni de toate vârstele în Garajul Europa FM. De la copii de 7-8 ani, la oameni trecuţi de prima tinereţe, toţi au venit să-i vadă pe cei care au scris istoria rockului românesc.

Concertul a început cu piesa “Strada ta” a continuat cu: “Baby”, “Pe ape”, “Îngerii goi”, “Somn bizar” şi s-a încheiat cu binecunoscuta piesă “Floare de Iris”, moment în care vocile celor prezenţi în garaj au fredonat la unison: “Iar când noi nu vom mai fi/Vă veţi aminti că a fost odata Iris”. Timp de o oră cei de la Iris au oferit un recital complet şi au demonstrat încă o dată ce înseamnă frumuseţea muzicii adevărate.

Conceptul de concert ca la începuturi i-a făcut pe membrii formaţiei să-şi   amintească unde au pus bazele trupei ce urma să devină mai târziu naţionala de rock a României. Deşi formaţia are mai bine de 34 de ani de existenţă, Cristi Minculescu a declarat că începutul lui a fost altul: “Eu m-am născut acum doi ani!”.

După regalul de muzică rock oferit de Iris, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 12 octombrie visul toboşarului se va îndeplini. Ovidiu Lipan Ţăndărică va concerta alături de prieteni în cel mai muzical garaj.

 

loading...