Breaking news

Iris a început să înregistreze piese cu noul solist, Toni Șeicărescu

loading...

Membrii formației Iris au început să lucreze la noul album care îl va avea ca solist pe Toni Șeicărescu.

Despre planurile de viitor ale trupei și despre cum este fără Cristi ca solist vocal a vorbit, astăzi, la Europa FM, liderul trupei – Nelu Dumitrescu.

El a declarat în emisiunea Europa Express, realizată de Ciprian Dinu, că trupa deja lucrează la un nou album: Vineri intrăm în studio ca să înregistrăm 4 piese de pe noul nostru album. Una de-a lui Mihai Alexandru, producătorul nostru muzical și 3 de-ale noastre și să alegem piesa-pilot pentru noul nostru album.

Cât privește cum a fost primită de fani preluarea rolului de solist al trupei de către Toni Șeicărescu, liderul formației Iris spune că părerile sunt împărțite și că trupa nu s-a gândit niciodată că Iris va depinde de un anumit solist vocal: Unii se bucură și zic că, într-adevăr, că este un solist vocal cu energie, adică se mișcă pe scenă, alții nu văd trupa Iris fără Cristi, dar eu când am făcut această formație, grupul Iris – împreună cu Nuțu și cu Emil nu ne-am gândit niciodată că trupa Iris va depinde de un solist vocal”, a spus Nelu Dumitrescu.

Liderul formației Iris îi recunoaște, însă, meritele fostului solist al trupei, Cristi Minculescu: Sigur că această legătură se formează cu timpul și a avut și el rolul lui în această formație, dar dacă el a dorit să plece… asta e. Noi compunem mai departe, rămânem aceiași compozitori, scriem piese pentru publicul nostru.

Întrebat de Ciprian Dinu despre cum privește Toni Șeicărescu situația de a-l înlocui pe Cristi, Nelu Dumitrescu a declarat că „asta e un pic de nebuneală, altul mai sănătos nu cred că se angrena în așa ceva”. El a adăugat, însă, că Toni este înnebunit să cânte și să dea tot ce are mai bun.

Cât privește o posibilă reîntoarcere a lui Cristi la Iris, liderul trupei spune că sunt slabe șansele să se întâmple așa ceva și că în acest caz va fi o decizie foarte dificilă.

Va fi greu de decis pentru că s-a mai întâmplat de două ori până acum, dar asta depinde și de solistul tău.. dacă cumva creează probleme formației, atunci ne mai gândim. Noi am fost întotdeauna corecți. Dar eu nu cred că Cristi se va întoarce pentru că vrea să-și facă viața lui. A obosit poate, poate vrea să și cânte mai departe – nu-l oprește nimeni, dar nu mai dorește să fie zi de zi angrenat în viața asta muzicală. Să vii de la Iași și să pleci la Satu Mare, cum zice el.. este foarte greu”, a spus Nelu Dumitrescu.

Membrii trupei Iris concertează, pe 4 decembrie, la Sala Palatului din Capitală. Este spectacolul oficial de relansare a trupei, după plecarea lui Cristi Minculescu. Celebrul solist al trupei a fost înlocuit cu Toni Șeicărescu, după votul unanim al membrilor rămași în trupă.

loading...