Breaking news

Irina Margareta Nistor, noul prezentator al emisiunii ”Ca-n filme”

loading...

Cunoscută mai ales din postura de critic și traducător al filmelor de pe video, Irina Margareta Nistor va fi prezentatorul primei ediții din noul sezon “Ca-n filme”.

Toamna se numără bobocii și filmele de calitate așa că emisiunea de istorie și tehnică cinematografică, difuzată de Digi 24, „Ca-n filme”, revine cu un nou sezon plin de surprize de duminică, 16 septembrie, de la ora 20.20.

Școala de film își va deschide larg porțile pentru toți cinefilii care mănâncă pelicula pe pâine.

Și asta pentru că, din luna septembrie, emisiunea va avea nu un prezentator, ci… câte unul pentru fiecare ediție.

Telespectatorii Digi24 se vor întâlni, în fiecare săptămână, cu cineaști români de excepție, regizori și actori, specialiști din industria filmului aflați de această dată în postura de prezentatori.

În prima editie a noului sezon Irina Margareta Nistor propune o reîntoarcere in anii ’80, când VHS-ul era rege în casele romanilor și când vecinii se adunau în apartamentul câte unui fericit cu televizor si video, să se uite toată noaptea la filme.

Emisiunea nu este recomandată nostalgicilor, care vor vărsa probabil o lacrimă, pentru că  va recreea atmosfera din acele vremuri în care românii se refugiau în filmele piratate și trăiau la maximum alături de Chuck Norris si Bruce Lee.

Pe lângă rubricile deja consacrate: „Istoria cinematografiei”, „Tehnica cinema”  și „Interviu cu un cineast”, telespectatorii Digi 24 vor vedea un interviu eveniment cu regizorul Nae Caranfil și imagini din culisele producției “Despre oameni si melci”.

Toate aceste și multe altele duminică, de la 20.20, în noul sezon al emisiunii „Ca-n filme”.

loading...