Breaking news

Irina Margareta Nistor dezvăluie câţi bani câştiga din dublarea filmelor

loading...

Cea de-a doua ediţie a celui mai longeviv quiz show, „Te pui cu blondele?”, aduce în faţa telespectatorilor cele mai interesante poveşti ale unora dintre cele mai interesante vedete, Ozana Barabancea, Margareta Nistor şi What’s Up, miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Irina Margareta NistorMargareta Nistor este unul dintre cei mai respectaţi critici de film, după ce întreaga carieră s-a învârtit în jurul lumii cinematografice.

Este cea mai cunoscută voce care dubla filmele de pe casetele video din perioada anilor ’80-’90, motiv pentru care, Dan Negru a întrebat-o dacă este adevărat faptul că a câştigat o avere din dublarea producţiilor americane.

La cinematecă, dublarea unui film costa 60 de lei, dar când m-am dus să negociez am cerut 100 de lei, iar doamna de acolo mi-a zis că îmi dă 200. Având în vedere că un drum cu taxi-ul de la Facultatea de Teatru, UNATC, la televiziune costa 50 de lei, nu pot spune că am câştigat o avere”, povesteşte Irina Margareta Nistor.

Tot în ediţia de miercuri, de la 20:30, la Antena 1, la „Te pui cu blondele?”, What’s Up dezvăluie motivele din cauza cărora nu a putut deveni baschetbalist, aşa cum îşi dorea.

loading...