Breaking news

Irina Begu va juca finala de dublu feminin de la ‘s-Hertogenbosch

Perechea formată din Irina Begu și Anabel Medina, s-a calificat joi, în finala de dublu feminin a turneului de tenis de la ‘s-Hertogenbosch din Olanda, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de euro.

Irina_BeguPerechea româno-iberică formată din Irina Begu și Anabel Medina a reușit să se califice joi, în finala de dublu a turneului de tenis de la ‘s-Hertogenbosch din Olanda.

Begu și Medina s-au impus în fața perechii formată din Shuko Aoyama și Megan Moulton-Levy, după o oră și 27 de minute de joc.

Begu și Medina au pierdut primul set cu 5-7, l-au câștigat pe al doilea cu 6-2, astfel că s-a ajuns în super tiebreak unde s-au impus cu 10-2.

În finală, perechea româno-iberică va juca cu învingătoarea din semifinala disputată de perechile Lourdes Dominguez/Garbine Muguruza și Dominika Cibulkova și Arantxa Parra.

Pentru calificarea în finală Irina Begu și Anabel Medina și-au asigurat un cec în valoare de 4,839 de euro și 200 puncte WTA. Iar dacă vor câștiga turneul de dublu, Begiu și Medina vor primi 9,274 de euro și 280 puncte WTA.

>