Breaking news

Irina Begu și Monica Niculescu, eliminate în turul doi la dublu la Wimbledon

Irina Begu și Monica Niculescu, singurele românce calificate în turul doi la dublu feminin, au ratat sâmbătă, accederea în optimi de finală la Wimbledon.

niculescu+beguIrina Begu și Monica Niculescu s-au oprit în turul doi la dublu feminin. După eliminarea de vineri, din turul trei la simplu feminin, Irina Begu a cedat azi și în proba de dublu feminin.

Irina Begu și Lara Arruabarrena au fost eliminate sâmbătă, în turul doi la dublu feminin de perechea formată din Jarmila Gajdosova și Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 4-6.

La trei ore după calificarea istorică în optimi de finală la simplu, Monica Niculescu a cedat în partida de dublu din turul doi.

Monica Niculescu și Olga Savchuk au fost eliminate sâmbătă, în turul doi la dublu feminin de perechea formată din Timea Babos și Kristina Mladenovic, scor 4-6, 4-6.

Drept urmare, din cele șase românce prezente pe tabloul principal de dublu feminin la Wimbledon, nu a mai rămas niciuna.

Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, Simona Halep și Elena Bogdan au fost eliminate încă din primul tur la dublu feminin la Wimbledon.